Sayfalar

13 Mart 2013 Çarşamba

nolcak şimdi?!

bekara karı boşamak kolay misali çocuum olunca şöle yapcam böle yapcam gibisinden cümleleri pek bi kuruyorum..şu an neler olcak kesinlikle kestiremiyorum..

neyse konuyu bişilere bağlicam da ben bu bağlama işlerinde pek iyi diilim bildiğin gibi bilogcan!

arkadaşım millet bebek konusunda kafayı yemiş! hah en basit tabir bu! vücuduna hiç bişi sürmemeler, kafayı sabunla yıkamalar, deterjan kullanmamalar, kendini fanus içine kapatmaya çalışmalar vs. vs. bunların hepsi hamileyken yapılıyo..abicim bu durumda bi neslin yok olması gerekirdi! bizim neslimiz tesadüfen hayatta şerefsizim! O_o

bazen kafam fena takılıyo benden anne olur mu olursa da nası olur diye..sanırım eğlenceli oyun odaklı bi anne çıkar benden..ama herkesde var olan organik manyaklığı gibi şeylere takılır mıyım bilmem?! çocuğun sağlığını sağlayabilecek miyim ki?!

düşününce ben daha koccayla kendime bakamıyorum çocuk elimde heder mi olcak yani?! ulan yemek bile yapamıyorum ki ben!

evet şimdi dicen ki annen bakar ya da anne okuyosan ben bakarım diceksin....deme! ben başkası baksın diye mi doğuruyorum? bu ne kadar doğru? (kastettiğim çalıştığım ve çalışacağım için bakma olayı diil, normal şartlar altında BENİM yapabilmem gerekenlerden bahsediyorum!)

acaba bunları bütün hamileler düşünüyo mu yoksa tek manyak ben miyim?

ne bilim..insanlar düşünüyo taşınıyo maddi ve en önemlisi manevi olarak kendilerini bu duruma hazırlıyolar ve öle yapıyolar çocuğu..bizde ise durum farklı..pat diye kucağımıza düştü bu durum! başımıza neler gelecek veya gelebilir, üstesinden gelebilir miyiz, büyütebilir miyiz, bakabilir miyiz diye düşünemeden düdük geldi benim karına yerleşti! bunları düşünecek çok bi vaktimiz yok artık, çocuk olmadan onunla ilgili yaşamsal konularda aksiyona geçmeliyiz..yani yavrucuuuum hazırlıksız bi ana babaya evlat olacak!

ve evet hala hayatım kaymış gibi hissediyorum bilogcan! bi kaç ay sonra kucağıma ufacık bi velet koncak..onu iyi bi insan yapmak da benim elimde boş beleş bi insan yapmak da.....ve ben napcağımı hiiiç bilmiyorum!

3 yorum:

Seyhan dedi ki...

tırsıyoruz bakıyorum:) Şaka şaka düdük bey yada bayan kucağına gelir gelmez hemen anne moduna girersin hiç merak etme sen,sonra bir bakmışsın bir elinde bebek, bir elinde kepçe yemek yapıyorsun, gayette güzel bakarsın valla .Her şey zamanla oturur zaten amman herkes anasının karnından anne olarak çıkmıyor ya :)sonradan olunuyor işte rahat ol rahat..

not: şu şifreyi kaldır ya lüüüütfen

pelin dedi ki...

sağol canım....dünden beri ağlayıp duruyorum! şaka gibi bi moddayım yani :)

şifre ne yaa?!

Seyhan dedi ki...

yorum yazarken onaylamak için sorduğu şifre kalkmış tenkyu