Sayfalar

4 Mart 2013 Pazartesi

naber len düdük?

her sabah böle soruyorum karnıma :) sanırım tekmelemeye başladığı günler sağlam tekmeler yicem bu laubaliliğin sonucu! :)

cumartesi günü doktora gittik bilogcan..kalbi var yahu atıyo! dıgdıgdıg....hayatımda duyduğum en rutin ve en güzel seslerden biri..bi de babasının kalp sesini severim ben..göğsüne yatınca dıgıdıdıgıdı diye atan..

geçen hafta gözükmeyip de beni krize sokan oluşum 5 mm'lik bişimiş meğer! çok komik yaa..5 mm! lan bi ara hepimiz 5 mm'dik şimdi eşşek kadarız! düşününce ne garip!

dün gece koccaya da söledim..ne güzel takılıyo len..dert yoook tasa yooook..ekmek elden su gölden..lok lok takıl oralarda..keşke zamanında bunun bilincinde olaymışız ben nerden baksan bi 18 ay takılırdım anamın karnında valla!

hediyeleri falan da var bu düdüğün..ananesinden bi adet don, birsen teyzesinden bi adet tulum ve şebnemin kayınvalidesinden bi adet mama önlüğü! kıçı başı açıkta kalmicak inşallah! amin!

bu hafta karaciğeri falan oluşuyomuş internet amcamıza göre..acaba bi kadeh rakı içsem de bağışıklık mı kazansa?! içmem içmem korkma bilogcan! son derece bilinçli besleniyorum..cidden bak hamile kaldım 2 kg verdim lan kolayı abur cuburu kesince! O_o

daha şimdiden koccaya göz dağı veriyorum, en çok beni sevcen saksı değilim ben diye! ciddiyim elmayra gibi dolanıyorum ortalarda! herkes beni sevsin düdüğü de sevsin ama beni sevsin!

lan ben bunun babasına çok aşığım ya bak görürsün koccanın karbon kopyasını doğuracam!

ha bi de kocca diyoki içinde artık benden bi parça olduğu için senin espri anlayışın falan gelişti! şimdi bi küfür ederdim de çocuk var edemiyom! ben zaten komiktim bikerem!

neyse bilogcan....neticede şu an içimde iki adet kalp var..düşününce bi garip geliyo..önümüzdeki aylarda durmadan organları çiftlicez..ama o kalp varya o kalp o hem aşkımın hem de benim olan benim içimdeki tek şey......

2 yorum:

ferulago dedi ki...

İkinizi de tebrik ederim, sorunsuz, mutlu bir hamilelik dilerim :)

pelin dedi ki...

inşallah canım çok teşekkürler :)