Sayfalar

12 Mart 2013 Salı

.............

8 hafta olmuş bugün..yani tam 2 aylık hamileyim bilogcan..mide bulantıları, ekşimeleri, kazınmaları ve uyku halleri aynen devam..bi de üstüne iğrenç bi gaz sancısı..evet hamilelik ağzıma sıçtı! şu an o pek bi mutlu kendilerine hamiş karnındakilere de bebiş diye seslenen gebelerden diilim ne yazık ki!

öle bi yorgunluk var ki üzerimde..artık lodostan mı bilmem?! bu arada lodostan mı lodosdan mı? kafamı bok püsür şeylerle doldurmada üstüme yok!

pazar günü büyükadaya gittik..faytona bindim seneler sonra..çok keyifli bi gündü..keşke her gün böle olsa..millet haftasonunu güzel geçirince işe bomba gibi gelir bense depresif gelirim..yok abi ne yediysem ne içtiysem bende her halt ters işliyo..

ya şu mide ekşimesi midir kaynaması mıdır her ne haltsa nası geçer?! valla çıldırmak üzereyim! küfür üstüne küfür basıyorum bütün gün!

geçen gün aklıma geldi..millet ikinci reglisi geçene kadar hamile kaldığını anlamıyor..ulan benim canıma okuyor hamilelik şu an..yani aklıma hamile olduğum gelmese ölümcül bi hastalığa falan yakalandığımı düşünüp yine de koşardım ben doktora! herşeyden öte sanki bi rahmimi iki yandan tutmuş çekiştiriyo gibi geliyo..insan nası anlamaz ya?!

bazen bütün hayatım kaymış gibi geliyo bilogcan..sanki koccayla hiç başbaşa kalamicaz, hiç istediğimce gezemicem, hep şişman kalacam, ağlamaların zırlamaların ortasında delirecem, çabucak yaşlanacam, bi sürü param olamayacak falan gibi hissediyorum..benden anne olmazmış gibi..geçer mi ki bu his?

bi de sinirliyim bilogcan..daha doğrusu tahammülsüzüm..bu geçer mi?

evet senin de fark ettiğin gibi dünyanın en mutlu "hamiş"i diilim..cumartesi düdüğü görcez sanırım..belki keyfim yerine gelir..

ikinci ayımıza saçma sapan bi modda girdik düdük..umarım sen orada keyiflisindir..zaten hep sölüyorum pek de parlak olmayan bi dünyaya geliyosun ama belki de dünyayı değiştirecek olan sensin.........

2 yorum:

ferulago dedi ki...

Elbette geçecek :)

pelin dedi ki...

bilmiyorum ki....geçer inşallah..

teşekkürler desteğin için :)