Sayfalar

8 Mayıs 2013 Çarşamba

hamilelik bütün kadınları güzelleştiriyormuş! breh breh breh!

ne güzelleştirmesi lan insanlıktan çıkarıyo desene sen şuna!

oje süremiyorum! saç boyayamıyorum! beyazlarımı kapatmak için saçımı sıkı sıkı topluyorum ama küçük saçlarını kontrol altına almak için jöle sürüyorum ki o da yasakmış uzman internet anne-hamilelelere göre! ayaklarım hobbit ayağı gibiler hele ayak tırnaklarımı görmek istemiyorum! göbeğim tüylendi! göğüslerim garip bi hal aldı! selülitlerim arttı! bileklerim dana kadar oldu! özellikle sırtım sivilce içinde! yüzümde renk yok bembeyazım! geceleri çişe kalkmaktan gözaltlarım mosmor! doğru düzgün parfüm sıkamıyorum kimbilir nası kokuyorum! damarlı bi yapıya sahip oldum! ve şişmanım!!!!

güzelleşmişim! peh peh pehhhh!

netten araştırım biraz dedim hiç olmazsa ojenin zararı falan var mı diye..kızcağızın biri roll-on deodorant ve bazı kozmetikleri sormuş..altta yazan bi uzman internet annesi-hamilesinin yorumu:

"ne gerek var ki zaten bence hamilelik bütün kadınları güzel kılıyor!"

çok çok ağır küfürler ediyorum şu an!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 yorum:

nugili hayat dedi ki...

Aman ne zararı olacak ojenin olsa olsa aseton zararlı olur. Hem zararlı ise sende tırnağa yapıştırılan çıkartmalardan alır güzelce törpüleyip tırnaklarını onlardan yapıştırırsın. Saçını da geçici zarar vermeyen boya ile boyarsın ya da kına yakarsın. Hint kınası mesela. Güzellik önemli yaw. Ama bunları da yapamazsan bebeğini düşün. onun sağlığı için bazı şeylere katlanılır.:)))

Seyhan dedi ki...

ben oje sürüyordum, makyaj serbestti bazı doktorlar çok sıkı davranıyor , bazıları rahat benimki rahattı :)

pelin dedi ki...

offf off..ben de c.tesi gittiğimde sorcam seyhan..

önemli tabii nugi ya! :) sağlığını da düşünüyorum ama benim dellendiğim bu kadın milletinin çok bilmiş olan bi kısmı dünyanın en polyannası oluyo hamileyken..yerlere göklere çıkarıyolar hamileliği! ay bak darlandım yeni bi post kadar yorum yapcam nerdeyse! :s