Sayfalar

20 Mayıs 2013 Pazartesi

göbüşlerimiz bebiş dolsun kocişlerimiz sevinsin.......

.....ve dünyanın geri kalanı da bizim göbeklerimiz hakkında söz sahibi olsun!

canın bi kaşık tatlı bişi ister..hemmen biri atlar "yeme onu yeme zararlı, şişersin" içinden okkalı bi siktir leen çekersin ve yersin..sinir olduğunla kalırsın..

göbeğin şiş olur tabii hamilesindir..hemmen biri atlar "aaa ikiz mi? ay çok şişmişsin ama!" ebenin der ve devamını içinden getirirsin..dörtbuçukuncu ayında karnını içine çekmek istersin..

biri gelir "nasılsın, nası gidiyo" diye sorar..sen de salaksın ve gebesin ya aklın da yarıya düşmüş ya iyiniyetli sanarsın "eh biraz midem bulanıyo bi de sıcaklar rahatsız ediyo" falan dersin..sana göre normaldir insan yapıyosundur neticede ama o aklıevvel der ki "aa dur bakalım bunlar daha iyi günlerin!" küfür bile edemezsin çünkü gebesin "daha ne gelecek naaan başıma?!" diye endişelenirsin..

biri gelir ayaklarını görür.."aaaa nolmuş öle senin ayaklarınaa!! ay tuz yiyosun di mi?! yeme kes hemmen kes! ayyy çoook fenaa!" der densiz! halbuki sen hamile diilken bile tuz yemezsin..günün oniki saatini dışarda geçirdiğin ve yorulduğun ve gelirken metrobüste ve trende ayakta kaldığın için ayakların şişmiştir..

saç boyatamazsın..andavalın biri gelir "ay ne kadar çok beyazın var yaa saklasana.." der..var amk var da sanane diye içinden bağırırsın..dışından da "öle ne yapalım" diye geçiştirirsin..doktora gidince ilk sorun saç boyatmak olur..

havalar ısınır..gerenzekalı biri gelir "ah aaah napcan sıcaklarda ne zor olcak senin işin de" der..inanırsın..kıçından şimdiden ter akar..

bebek erkektir.."aaa olsun ikinciye kız olur"derler..on kaplan gücünde hissedersin kendini hepsini döversin hayalinde..dışındansa gayet lakayıt bi şekilde "çok kız istiyosan sen doğur" dersin..sabrın bitmiştir artık bu söylemlere..

dert yanarsın "of ya şuram buram ağrıyo..bi de halsizim bugün.." karşındaki der ki "ah yavrum..olsun sen bunu bunu yapmaa ben gelcem eve gidince yat direkt" taparsın ona..annendir..

bi dert daha yanarsın "bu ne lan şeklim şemalim kalmadı..şiştim ve şişmeye devam ediyorum..yorgunluktan sana vakit ayıramıyorum..ev aldı başını gidiyo..çok çirkinleştim.." karşındaki der ki "yok öle bişi çok güzelsin..geçecek bunlar..az kaldı..beraber temizleriz evi..hadi gel dolaşmaya çıkalım..dondurma da alalım.." koccandır..sevgilindir..ölürsün..

neticede hamileyken iki kişinin kıymeti çok çok artar..geri kalanları sadece enerjini emer..küfür dağarcığını genişletir......

işbu yazı hamile kalmayı planlayanlara yazılmıştır..başınıza bunlar gelecektir kaçarı yoktur..ananıza ve kocanıza ve dötünüze güvenmiyorsanız bu işe hiiç kalkışmayın!

4 yorum:

nugili hayat dedi ki...

Her konuda böyle bence ama hamilelikte tavan yapmıştır. Çok güzel ifade etmişsin.:))

pelin dedi ki...

sağol nugi..dur daha doğunca neler olacak merakla bekliyorum!

annegazetesi dedi ki...

hahaaaa, adaşım süpper güzel bi yazı olmuş :) vallahi aynen de böyle oluyor. ama bir de isme karışanlar var onları unutmuşsun. ben "hala karar vermedik, bakalım doğsun da..." filan diye geçiştiriyorum artık, öğrendim :) gerçi buna bile laf ediyorlar "nası yani ismi olmaz, 7,5 aylık hamilesin hala mı seçemediniz yuh size, bu gidişler çocuk 15 yaşına gelince kendi ismini kendi alıcak" vs vs... beğendiğim ismi söylesem sanki üzerlerine vazifeymiş gibi bildikleri tümmm olumsuz yorumları yapıyorlar, "aa ne güzel adıyla yaşasın inşallah" filan diyen yok. o yüzden, dediğin gibi, çevrenin yorumlarını boşver, kocanı seviyomusun o da seni seviyomu, bebeğinizi seviyomusunuz, ona bakcak hamile kişisi.

pelin dedi ki...

ay daha yeni gördüm yorumunu annegazetesi! kusura bakma!

isim mevzuu da karışık be..biz de arin olacak ismi diince mel mel bakıyolar..amaan napim yaa sıkıyosa onlar doğursun da koysunlar istedikleri adı!