Sayfalar

25 Aralık 2013 Çarşamba

gündem..

bilogcan uzuun süredir sana gündemle ilgili bişiler yazmıyorum..

oysa ki..

türkiye'nin boku çıkmış durumda!

tarihimizde yapılan en büyük yolsuzluk ortaya çıktı! 17 aralıktan bu yana istifa eden tek bi bakan yoktu bugün ikisi istifa edebildi nihayet!

banka müdürünün biri paraları ayakkabı kutusunda saklıyomuş meğer..bol bol biz neden bankaya yatırıyoruz paramızı diye sorguladık milletçe..paralar da bağış parasıymş(!)

yalan diil ama adam bağış parası dedi olayların içinde muhterem bakanlarımızdan egemen bağış'ın da olduğunu öğrendik!

bu arada bakanların başı olan muhterem çıktı tabii meydane bas bas bağırıyor, o öle bu böle allah var kitap var diye ama yolsuzluk var demiyo!

bi de okyanus aşırı memlekette yaşayan bi sıfatsız muhterem var..o da çıktı meydane bas bas bağırdı, evlerine ateşler düşsüüüüün, bişi olamasınlaaar!

tiyatro gibi bişi izliyoruz milletçe..olan yine tüyü bitmemiş yetimin hakkına oldu! senin benim çoluğumzun çoğumuzun hakkı yendi!

bitti mi?

biter mi?

İzmir'de askeri tersanede kaza oldu 10 kişi şehit oldu..

10 kişi..

yas tutmak gerekirken akşamına şarkılı türkülü programlar vardı tvde..bu programlardan birinde kocası yukarda bahsettiğim tarihin en büyük yolsuzluğundan içeri atılan bir jüri üyesi "geçecek bu kara günler..bedenim burda ruhum orda..çocuğumun psikolojisini düşünmem lazım" dedi de dedi..

çocuk demişken bilogcan..

Konya'da ayaz bebek..kırk günlükken evlerindeki pencereler cam yerine naylon ile kaplandığından soğuktan donarak, zatürre geçirerek öldü! kırk günlük daha! annesinin, çocuğunun psikolojisini düşünmeye bile fırsatı olmadı!

türkiye işte bilogcan..her zamanki türkiye..bi yanda kaza sonucu şehit olan ana kuzuları, bi yanda el kadarken soğuktan donan ana kuzusu, öte yanda anası babası tarafından utanmadan sıkılmadan boğazından haram lokma geçirilen ana kuzusu dicem ama annesi onu hiç sevmiyor bence!

Hiç yorum yok: