Sayfalar

20 Şubat 2013 Çarşamba

daracık daracık sokaklaarrrr!

bilogcan fark ettim ki ben sana hiç düğün dernek anılarımı anlatmamışım..oysa pelinin gerçek yüzünü ancak böle görebilirsin! nihahahaha....

bi kere baştan sölim bende kapris falan sıfırdı..olduysa oldu olmadıysa amaan dedim geçti..gelinliğimi bile bi seferde seçtim! giydim ve budur dedim akşama da koccaya gösterdim aldık çıktık!

şapşallıklar isteme günü başladı bende..herkes iki dirhem bi çekirdek, kimsede duygusallıktan eser yok çünkü rakı sofrasındayız! 3 temmuzda istemeye geldikler 4 temmuzda babamlar beni anca verdi bilogcan! nası mı oldu? anlatayım....once upon a time in acıbadem....diil tabii..rakılar içildi yemekler yendi terasta dünya kupası maçı bile izlendi! o_O kayınpederim tam lafa başlıyo hooop annem konuşmaya başlıyo..bi oldu iki oldu üçüncüde tak! çektim vurdum! vurmadım..anne bi dur ya dedim herkesin önünde..kayınpederime de döndüm siz devam edin lütfen dedim! bundan bi yarım saat önce de kimseye nası içtiğini sormadan kahveleri burunlarına dayamıştım bu da mühim bi ayrıntı! neyse duygu yüklü konuşmalardan sonra verildim gittim!

sonra sıra geldi nişana..benim nişanım evde oldu..ben 50 kişi falan oluruz diye beklerken biz 100 kişi falan olduk..nası sıcak nası sıcak anlatamam..nişanda büyük bi rezalet çıkarmadım..dur bi düşinim bilogcan..................hmmmm...düşündüm..yok çıkarmadım! ama bi ara çikolata tepsisini kucağıma almış hapır hupur bunlar benim laayynn dokunmayın diyerek yiyodum. merak etme erkek tarafı gitmişti!

sonra kına olacak..anam bana almışlar bindallıyı..oldum ben sana hint prensesi! allahım nası geyik döndürüyoz içerde bi görmeliydin..hint dansları mı dersin, nerde benim udum kuzum geyikleri mi dersin..ne dersen de banane! beni oturttu bu hatunlar ortalarına..başladılar yüksek yüksek tepelere ev kurmayalım diye söylenmeye..yahu herkes ağladı..o kadar çok etrafımda döndüler ki artık dönmekten yoruldukları için ağlamaya başladılar! ben de tık yok! türküye tempo tutuyorum! remix yaptım ya la türküye! ama ne kudurduk ne eğlendik! sendeki kaşlar bende de olaydı yar çalınca hala herkesin aklına benim kına geliyo..haa bi de kimselere çaktırmadan bi parça da kıçıma kına yaktım! ahdım vardı! :)

sonra nikah..bizim nikah gün içinde düğün akşam oldu bilogcan..nikaha kadar soğukkanlılığını koruyan gelin hanım masaya oturunca bi değişti! evet diyemedim ben! kelime çıkmadı ağzımdan! kimse duymadı! memur dedi ki duyamadık tekrarlayalım isterseniz? peki ben ne yaptım? nerde olduğumu unuttum! memura döndüm ve başladım saymaya "evet dedim ya hem demesem burda ne işim var ben kaç senedir bekliyorum bu anı siz biliyo musunuz yani tabii ki de kabul ediyorum" kocca durdurdu da sustum!

düğünde pek bişi yapmadım..hiç oturmadım..hopladım zıpladım..çoook sarhoş oldum..ahanda bu benim koccam diye sarıldım sarıldım öptüm öptüm!

2 yorum:

ferulago dedi ki...

süper bir hikayeymiş :) mutluluklar

pelin dedi ki...

teşekkürler :)