Sayfalar

13 Şubat 2013 Çarşamba

8 yıl önce doğdu şanlı efsane! :)

13.02.2005..on numara beş yıldız bi tarihtir bilogcan..benim ilişkimizin başlangıcı olarak seçtiğim tarihtir! bugün itibariyle 9. yılımızdan gün alıyoruz..

biliyo musun bilogcan..ben sevgilimle hiiç arkadaş olmadım..yani ilişkimiz ilerledikçe tabii ki birçok sıfatının yanında en yakın arkadaşım da oldu ama biz en en enn başta arkadaş değildik..ben bu adamı gördüm ve evlencem ben bu adamla dedim..o beni görünce ne dedi bilmem ama bizim ilk görüşmemizde niyetimiz belliydi..kıvırmadık dolandırmadık direkt sevgili olduk..

seneler geçti..nişanlı olduk..ortak bi hayat kuralım dedik..sevindik, öfkelendik, şaşırdık ama orta yolu hep bulduk..bizim için esas olan "kafamız rahat olsun"du..önceki yazımda da dediğim gibi kafa önemli benim için :)

sonra evlendik..karı - koca olduk..bocaladığımız anlar oldu..ama asıl eğlence o ilk bir seneyi atlattıktan sonra başladı.. :)

neyse bilogcan..bundan sonra bizden olsa olsa anne - baba olur..o da on numara olur!

bu kadar yıldır aşk aynı kalıyo mu diye soruyolar bana..baksana hiç sabit kalmamışız biz..ben ona ilk görüşte aşık oldum..sonra sevgilim oldu, sevgilime aşık oldum, sonra nişanlım oldu, nişanlıma aşık oldum, sonra kocam oldu, kocama aşık oldum..ben hayatımın nerdeyse üçte birini aynı adamın farklı suretlerine aşık geçirdim bilogcan..

şu an başka neyim mi? herşeyim o benim..ömrüm..

seni çok seviyorum herbişeyim! :)

pelin

2 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

:) eşini çok şanslı
ben de yeni evli sayılırım gerçekten aşk bitmiyor evlenince

pelin dedi ki...

teşekkür ederim.. :) ben de çook şanslıyım ama :) 1,5 yıl oldu bizim..biter mi hiç bitmez tabii :)