Sayfalar

25 Şubat 2014 Salı

bu ne biçim post böle kaaarşiiim!

bilogcan biliyo musun koskoca kadın oldum benim hala sabit bi kuaförüm yok..sinir oluyorum kuaförlere..

bostancıya yeni taşındığımız vakitler evin yakınındaki bi kuaföre gittim..neyse işte kadın kaşlara girişti..amaaan resmen vıdı vıdı başımın etini yedi! şok şekli bozukmuş yok inceymiş aa hakikaten en son bi sene önce mi aldırmışım e nası yani nası çıkmazmış canım kaş? bak o bu kaşlara bi boya yapsınmış hemen de nası fazlalaşıyomuş! ayy içim şişmişti resmen! yok dedim abla bende kaş maş yok çıkmıyo işte napim! o gün bi sinir oldum..neyse aradan zaman geçti fön çektirmem lazım e yakın ya ben yine bu ablaya gittim..ayy saçlarım çok kuruymuş! şööle bakım yapılmalıymış! hem ayrıca bu saçları kim kesmiş?! valla fönün yarısında dayanamadım çok rahatsız olduysanız ben kalkim dedim..aman bu sefer de olur mu öle tatlım iyiliğim için sölüyorumlara başladı! ay ne tatlımı ya?! beni hayatında ikinci görüşün ne tatlım'ı! salak kadın! daha da gitmedim! fönü de çirkindi zaten! hıh!

sonra bunun yanına başka bi kuaför açıldı..yine kaş ve fön ihtiyacı doğunca gittim..ay kadının biri kaşlarımı alıyo ama ağzını açıp da bişi demiyo..şimdi ben alışmışım yok şekilsiz yok çok ince muhabbetlerine bana bi garip geldi tabii bunun bişi dememesi..bi de bi güzel kalemle düzeltti kaşları on numara oldu! sonra adamın biri fön çekiyo..ben de bekliyorum ki kim boyadı, kim kesti, çok yıpranmış falan desin..ay yok gayet sessiz sakin fönünü çekti! aha dedim buldum kuaförümü! ürün satmaya çalışmıyolar, saçlarımı kaşlarımı yargılamıyolar, ne istersem onu yapıyolar sadece!

pekii sonra ne oldu? kuaför el değiştirdi! ilk gidişimde yine aynı şekilde gereksiz muhabbetler yok..ikinci gidişimde doğumdan bi gün önce, hayırlı olsunlar falan derken biraz muhabbet açıldı haliyle..üçüncü gidişimde gayet güzel sohbet falan ettik..dördüncüde onlar da başladı yok keratin bakımı yapalım yok şu şampuanı al kullan! şampuan da 64 tele..hayır işin boktan tarafı ben senelerdir egzamama uygun bi şampuan kullanıyorum ve zinhaaar değiştiremem ama anlatmak ne mümkün..en son gittiğimdeyse (oha beşinci gidiş! kuaförde yaşamışım bi ara resmen!) kaşlarımı alan abla resmen cebren ve hile ile bana mac marka kaş kalemi sattı! ay sussun diye aldım! bölece toplamada 20 liraya çıkacağım kuaför ziyaretime 50 lira bayılarak çıktım! (yalnız kaş kalemi on numara çıktı ya!) sildim anacım bu kuaförü de! fönü çok iyiydi ama ya!

şimdi renk değişimi gerekiyosa askeriyeye gidiyorum..adamlar baban paşa mıdır nedir bilmediklerinden gereksiz muhabbetlere girmiyolar..e tabii bi de yarı fiyatına..kaş fön gibi ufak tefek ihtiyaçlar için de annemin kuaförüne gidiyorum, liseden beri tanıyolar beni, tersim pistir bilirler o yüzden bulaşmazlar! kakara kikiri yaparız hatta ama kesinlikle başka yerde boyattım diye alınmazlar, yargılamazlar..

off şimdi kuaför nerden aklına geldi neden bana bu saçma şeyleri anlattın diceksin bilogcan..

arinovski nezle oldu..cumartesiden beri uyumadım..çocukum içinde minik bi gergedan var hırk hırk diye sesler çıkarıyo..babası doktora götürcek bugün..ben de kafa dağıtim diye olabilecek en saçma ve gereksiz konuda sana yazdım işte.....

6 yorum:

annegazetesi dedi ki...

Kıyamam sana. Olsun sen yaz, biz okuruz adaşım. Ege de nezle olmuştu, piyasada etkin bir aspiratör var, onunla burnunu temizleyince rahatladı çocuk. Tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun, öperim o küçük adamı ben :)

pelin dedi ki...

bruno vermiş dr. dün yatmadan sıktık..12ye doğru uyuyabildi ama sabah 7 de hala uyuyodu, biz kaldırdık emzirmek için ben çıktıktan sonra da uyumaya devam etmiş..şu an evden neşeli neşeli resimleri geliyo şükür! :)
minicik burunları ne dertler açıyo ya :s
yerim o ege'yi! :)

annegazetesi dedi ki...

Haa e iyi bir daha lazım olursa onu da deneyebiliriz. Biz otribebe kullanmıştık. O da fena değildi. Bununla geçmiş olsun.

Unknown dedi ki...

ben boyamı kendim yaparım eşim yardım eder balyaj tipi işler varsa arkadaşımmın ellerinden öper saç kesimi içinde yakında bir tene buldum sessız sakın ısını yapar kafasına gore yapmaz onden kalayladım sora sora keser benı bılır canımı yer :D kaş maş işine girmem zaten az yeter doğal kalsın ucbes arada ben ceker atarım ne karıyım ya :D masrafsız
kuafor kadının basına bela dert ya vezır ya rezıl meselesıne doner :/

pelin dedi ki...

ben de boyayı kendim yapıyorum artık :) kaş zaten senede bir kere hadi bilemedin iki kere :)
deli bu kuaförler çatlaklar valla :)
hoşgeldin bu arada YelkenliKız Bedia :)

Unknown dedi ki...

hoş buldum :) bence de deliler :D