Sayfalar

25 Kasım 2013 Pazartesi

45. gün

dün arin 45 günlük oldu bilogcan..mevlüdünü yaptık..elimde hiç resim yok..kuzenim çekmişti sanırım ondan istemem lazım..

hoca arin'i kucağına aldığında ninni/ilahi gibi bişi okudu..günlerce bekledik seni falan diyen..amaaan ne fena oldum o anda..

gitgide daha da bağlanıyorum ben bu küçük adama..çıldırıyorum resmen..içime sokasım var..annelik ne değişik bişimiş..hep bi sevgi aşk durumu yanında da endişeler..

evde oturmak iyice sıkmaya başladı yalnız..havalar güzel olsa arin'i de alır çıkarım ama yağmurlar da başladı..bi de üçüncü katta oturuyoruz biz ve asansör yok..ben hem arin'i hem arabasını hem de anakucağını aynı anda mümkün diil taşıyamam..o yüzden sokağa çıkmak için birinin olması şart..slingini de kullanmadım daha..bağlayamam ve çocuğu düşürürüm diye korkuyorum..sanırım bi kaç video izleyip nası bağlayacağımı öğrenmem gerekiyor..

memeler aynı..ağrı sızı..kırk gün boyunca çocuk kırk şekle girer derler ya bizde çocuk aynı kaldı ama benim memeler kırk ayrı şekle girdi resmen!

neyse bilogcan..şu an tam yanımda bi melek uyuyo müsaadenle ben onu izlicem! hatta öpüp uyandırcam sanırım dayanamıyorum ben bu baldanadamıma! ^.

4 yorum:

annegazetesi dedi ki...

adaş delisin sen! pusetle kim uğraşacak? 3.kattan hem de... at sling'ine çıkın yahu! korkma hiçbişeycik olmaz. ben 8 günlüktü sling'ine attığımda. o gün bugündür de slingle çıkıyoruz sokağa, daha araba ihtiyacı hiç duymadım. (zaten böyle olacağını düşünüp araba almamıştık bile biz. sanırım ilkbaharda baston pusetle konuyu bağlarım ben bu gidişle)bir kez alışsan inan bırakamayacaksın, sling çoook rahat.

pelin dedi ki...

ya ne bilim ben slingi düzgün bağlayamazsam diye korkuyorum ben..bi de hava da soğudu montun üzerinden nası bağlıcam ki artık zaten..

annegazetesi dedi ki...

şöyle ki, normal kıyafetimin üzerine bağlıyorum ben, bebeği yerleştiriyorum, montumu üzerine giyiyorum. hülya cinsçiçekçi'nin sling bağlamalarla ve bebeği yerleştirmeyle ilgili videoları var internette, çok güzel gösteriyor.ben ordan öğrendim rahat ettim. sen de bakabilirsin. öperim :)

pelin dedi ki...

ay adaş ben hülya hanımın verdiği bebek taşıma eğitimine bile gittim hamileliğim başında ama öğrenemedim işte..dur bakim kocca gelince denicem şimdi yalnız başıma korkarım :)