Sayfalar

30 Eylül 2013 Pazartesi

36 haftalık düdük

36+6..

önce bugün ennnn şahane haberini verim bilogcan: bugün işte son günüm!!!!!!!!!!!! ^.^ öyle mesudum kiiiiiii!!

cumartesi gördük ki düdük iyi ve tam bir dana! 3700 gr olmuş kendilerini! sanırım çıkış yeri karın olacak şapşiğin..kafası da büyümüş çünkü! kime çekti bilmem ki?!

yani anlayacağın bi ihtimal bayramdan önce düdük dünyaya gelebilir..ama ben hala umutluyum benim oğlum bi gece ansızın "sizle mi uğraşcam lan doğarım ben kendim!" diyerek gelecek dünyaya!

36. haftamıza bir giriş yaptık ki sorma!

kocacık beni işyerinden alıyor biliyosun ama o alamazsa annemler gelip alıyo.. (bu arada üşenmeyip sadece beni almak için acıbademden mecidiyeköye gelen anne babama teşkürü bi borç bilirim! )

o gün de annemler aldı beni..caddebostanda trafikte duruyoruz arkadan jipin biri bize bi geçirdi! ben de arkada oturuyorum! ama gümmm diye bi ses! nası korktum nası korktum! tam da kasım kasım kasıldığım bi gündü! neyse baktık ben sadece korktum doğurmuyorum arin de kıpır kıpır gittik bizim eve..arabanın bagajı kapanmıyo diye bizim otoparka park edicez arabayı kocca da annemleri bırakcak..dedim ben evde yalnız kalmim ben de gelim sizle..neysee..bindik arabaya..koccaya anlatıyoz şööle vurdu böööle çarptı! dan dun! derkeeeeen yine arkadan bi güm! bu sefer de koccanın arabasına biri arkadan geçirdi! yemin ederim ilk dediğim şey bırakın beni minibüse bincem yaa demek oldu!! O_o neticede araba hasar görmedi..yolumuza devam ettik, kocca bizi yemeğe götürdü ve ben başıma bişi gelirse yanımda koccam ve ailem olsun diye dualar ettim! istanbul trafiği çok uğraştı doğurim diye ama yemezleeeerrr!

bütün bunların dışında düdük de ben de iyiyiz..

çok ağırlaştım sadece..yoruldum o yüzden ama iyiyiz çok şükür çok çok şükür!

10-15 güne kadar anne olabilirim! e hani ben sonsuza kadar hamile kalacaktım?!

4 yorum:

Nimo dedi ki...

Allah allah neden erkenden yahu? bebek büyüdüğü için mi? Yani sezaryen mi olacaksın pelin? aayy heyecan yaptım kızım bende dur yakınız şimdi sen doğurrusan benşmde elim kulağımda oluyo ya hani aboow :/

Armızda bi hafta var ama Arin tosunu tontikoloji bilimne merak salmış anacım biz 3 kg şu an :)

annegazetesi dedi ki...

Çok şekersin adaş yaa :) sonsuza kadar hamile kalamazsın ama sonsuza kadar annesin artık, bununla idare ediver :) annelik çok çok çok güzel bir şey. normal doğummuş sezaryenmiş, bebeğin yanına gelince hiçbirisini umursamıyosun inan. sen oğluşunun sağlığına odaklan, tabii bir de kendi sağlığına, yeter. hadi bakalım her haftayı heyecanla bekliyorum, sayfanı heyecanla açıyorum haberler neler diye. şimdiden hayırlı sağlıklı güzel br doğum diliyorum sana. ayy çok uzun yazdım çok pardon, yine çenem düştü :)

nugili hayat dedi ki...

Normal ya da sezaryen her türlü senin bebiş mükemmel şeker olacak, annesi gibi... hayatımda okuduğum;))) en şeker hamile sensin:))

pelin dedi ki...

nimocum bayram haftası benim 40. haftam ve dr'um burda olmicak..gerçi norml doğum olsa fark etmezdi ama şimdi bebik birazcık (!) büyük ya o yüzden sezaryen de olsa normal de olsa kendi dr'um mu doğurtsa diyorum..yani risk almask mı hiç bayramda nöbetçi personel kalarak? neyse c.tesi belli olcak inşallah! :)

adaşcım aynen canım..mühim olan sağlıklı dünyaya gelmesi..yani şimdi kocaman bi bebekle kontrolsüz parçalanacğıma sezaryen daha iyi mi diye düşünüyorum..bakiciiiiz..istediğin kadar uzun yaz okuyom ben ya! :) egeyi öperim gıdısından!! :)

nugicikkk yerimmm :) çoook teşekkür ederim! sağlıkla doğsun da ben bişi istemiyorum! :))