Sayfalar

16 Haziran 2014 Pazartesi

öyle işte..

arin bugün ilk defa ben evden çıkarken huysuzlaştı bilogcan..hep böyle mi olacak bundan sonra? "ne demeye beni bırakıyorsun?" huysuzlaşması mıydı bu? yoksa az emdi de ondan mı acaba?!

yine hiçbişi yapmadığımız haftasonlarımız olmaya başladı..annemlere git, annelerine git, evde takıl, hoop pazartesi olsun..

yaz geldi..istanbul çok sıcak bi kaç gündür..

kilo veremiyorum..vermeye çabalıyor muyum ondan da emin diilim..ama şu bi gerçek ki kilo veremiyorum..canımı sıkıyo bu iş..

hem keyifliyim hem de keyifsizim bu aralar..

arin'e kendim bakma isteğim var bu aralar..değişik bişiler falan yedireyim, oyun oynayayım onunla..hala dizlerinin üzerine kalkmıyo mesela, emeklemiyo da..çalıştırayım biraz istiyorum..

tatile gidesim var..

taşınıcaz..bi ev tuttuk gibi..ev sahibiyle tanışcaz..gözümde büyüyo ama hevesleniyorum da yeni ev için..

bi yerlere gidip eğlenesim var..

arin, aras ve ben..üçümüz bişiler yapsak istiyorum..

günün on iki saati dışardayım..oğlumu ve kocamı çok özlüyorum..

çok sıkılıyorum çok..

biri bana sabah uykusu hediye etse ne güzel olur....

hem yazacak çok şeyim varmış gibi geliyo bilogcan, hem de yazacak bi bok yokmuş gibi.....

7 yorum:

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

çok beğendim bloğunuzu ve oğlunuzu tam hepsini okuma fırsatım olmadı ama son yazından anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz ve içinizdeki onu kendiniz büyütme isteği asla bitmiyor malesef. ama hafifliyor zamanla o da sizde alışıyorsunuz. Sevgiler bizden size

pelin dedi ki...

teşekkür ederim..hoşgeldin :) çalışan anneyi en iyi çalışan anne anlar! :)

nymphea dedi ki...

Pelin hep böyle olmayacak merak etme:) Bize de oluyor ara sıra, ama Arin alışmıştır senin çalışmana.. Naçizane fikrim, eğer Arine bakacak kişi sorunu yok ise çalışman en güzeli, çünkü malesef evde olunca herşey hayallerdeki gibi olmuyor, planlı programlı oyun, yeme içme hayatı gibi, insanın sabrı daha zorlanıyor:( Ama belki de senin için farklı olur bilemem:) Belki daha az saat çalıştığın ya da daha az stresli bi iş olur ama bence çalışmak anne ve çocuk için güzel:)

Umarım ev istediğiniz gibi olur ve güzel bir tatil yaparsınız, tebdili mekanda ferahlık vardır..

Sevgiler:P

pelin dedi ki...

nymphea'cım ben de genel olarak çalışıyor olmaktan memnunum..sanırım bir iki hafta izin alıp arin ile ilgilensem yetecek :) arin'e anneanne ve babaanne ortak bakıyo (2 gün biri 2 gün biri) kendim bakmak isteme sebeplerim değişiyo sürekli ama şöle söleyeyim şu biz de çocuk baktık anlayışı varya o fena! :) mesela çocuk sürekli aynı çorbayı içiyo..değişik bişiler de yapılsın arada dimi ama?!
ay doluymuşum yahu ben bu konuda!

öpüyorum kozayı ve seni! :)

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

benimde annem bakıyor pelincim. tüm anneler aynı bizde baktık sen dahamı iyi biliyorsun diye çemkiriyor. Benim annem de hergün aynı çorbayı yapardı :) hala hergün aynı şekilde yumurta pişiriyor mesela kızıma. anne bazen omlet yap bazen peynirli bazen patetesli diye çemkirmeye kalkıyorum ki annem benden üste çıkıyor :) malesef bnlar hep oluyor. alışılıyor zamanla

pelin dedi ki...

hilalcım işte ben çemkiremiyorum da..yani kendi anneme az da olsa söylüyorum değişik bişiler yapalım artık diye..öte yandan sanırım onlarda da emanet çocuk bişi olmasın korkusu var ki haklılar da..ay ne bilim cillop gibi bakıyolar çocuğuma şükürler olsun ama işte yine de kendi yapmak istediklerin başka..

neslice tarifler dedi ki...

Kısacık bişey diycem: Olur öyle :)