Sayfalar

8 Ekim 2013 Salı

11.10.2013

sona geldik bilogcan.....cuma günü yavruluyorum..

arin 4000 gr olunca ve araya bayram giricek olunca planlı sezaryen en güvenilir yol gibi oldu..biliyorum bazılarına göre "daha az anne" olacağım..o kadar ukala bi dünyadayız ki normal doğum yapanlar süper anneler ama biz zavallı sezaryen anneleri o kadar da anne diiliz ne de olsa doğurmuyoruz..aa dokuz ay taşıdık mı ne önemi var canııım mühim olan bebenin çıkış yeri!

farkındasın dimi gerginim..

şu an tek isteğim arin'in sağıklı doğması..gerisi teferruat!

bi de her türlü akla kapalıyım..benim kararım bu isteyen beğensin istemeyen beğenmesin!

heyecanlı mıyım bilmiyorum..öle aman aman korkmuyorum da..sakinim aslında..sadece biraz gerginim işte..sanırım doğum sonrası belirsizlikler geriyo beni..

arin'i merak ediyorum..çok merak ediyorum..

bi de ben hayatım boyunca ameliyat olmadım, diş bile çektirmedim..o da biraz geriyo..neyse ki kocca yanımda olacak hep..o varken bana hiiç bişi olmaz!

9 yorum:

Nimo dedi ki...

Aayy bu Cuma mııı, ne heyecanlı kızıım :))

Sen bakma kimseye, unutma "herşey mümkün olduğunca !" sihirli kelime bu! Mümkün değilse, ne yapılabilir ki, alla alla! Sen sonuçtan, karardan eminsen, sonrasında Arinle sağlıkla kavuşlacaksan kimseyi de ilgilendirmez ayrıca!

Onu boşver de, resmen oğluna kavuşmama sayılı günler var, ay ay çok heyecanlı. ben doğurucam sanki o kadar heyecan yaptım. hadi Cuma olsun!

Sakın çok geç ses verme, merak ederiz tamam mı?

Şimdiden ikinizi de öpmüş say :)

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok heyecanlı!
Bayramda el öpmeye götürürsün artık Arin'i :p
Ahhh ne güzel, çifte bayram!
Hadi sağlıkla gelsin inşallah.
Habersiz bırakma ;)

pelin dedi ki...

çok teşekkürler kızlar! :)

nimo en yakın arkadaşım da seninle aynı tepkileri verdi heyecan ölüyo deli :) o da benden üç ay sonra doğuracak üstelik :) dediğin gibi sağlıkla gelsin de gerisinin önemi yok! :)

b.b Turgut,sorma valla danayı bayrama yetiştirdik :)) bayram şekerim artık o benim! :)

kızlar darısı başınıza..mümkün olduğunca sık yazmaya çalışacağım! :)

annegazetesi dedi ki...

adaşcım, sağlıklı doğumlar dilerim öncelikle. heeeyyy maaşallah arin kuzuma, 4 kg'ı geçecek doğduğunda, desene!

sen de önce sakin ol. kimseye hesap vermek ya da açıklama yapmak zorunda değilsin. öyle günlerdeyiz ki, sez.olan anneler kendilerini sürekli bir suçluluk içerisinde hissettiriliyorlar. ama olay öyle değil. önemli olan bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek. ama bitiyor mu orda? hayır, herşey yeni başlıyor! annelik, nereden çıkardığında değil, nasıl annelik yaptığında. haa, sezaryenden de hiç korkma, hiç öyle anlattıkları gibi korkunç bişey değil. ben 2 saat sonra ayağa kalktım ve 24 saat sonra da taburcu oldum. herşey gayet güzeldi. doktoruna güven, eminim senin doğumun da güzel ve rahat olacaktır (anne rahat olunca herşey yolunda gidiyor ve daha kolay iyileşiyor bence) ben de tam bununla ilgili yazmıştım, bir göz atmak istersen:
http://annegazetesi.blogspot.com/2013/10/annelik-guzeldir.html

çook öptüm!

pelin dedi ki...

adaşım yaa!! dr'uma acayip güveniyorum..kafamda hiiç soru işareti yok..ama işte ukalaca yorumlar deli ediyo beni..bi de süt hemen gelmezse sen o zaman gör şenliği! :S lohusanın cinneti! :)))
bana 2 gün kalcan dediler..bakalım artık..görcez artık mal nasılmış :) çok büyük moral verdin çook sağol adaşım! :))

zulu dedi ki...

Allah sağlıkla kavuştursun Pelin. Çifte bayram olacak sizin için bitmeyen hamilelik yapmışlardan sonra :)
Benimde 3ayım var görünen :)
Şimdiden tebrikler,
Sevgiler

pelin dedi ki...

teşekkür ederim zulu :) evet bitmicek sanıyodum ama bitiyo işte..gerçi bebeği kucağıma alana kadar biteceğine inanmicam sanırım :)) hayırlısıyla sağlıkla al sen de kucağına inşallah! :))

nugili hayat dedi ki...

Allah kavuştursun pelin. Her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. Bende sezaryen sevmeyenlerdenim ama dur bakalım ben nasıl doğuracağım. Önemli olan sağlıklı olması o yüzden takma kafana milleti. Şimdiden arin'e kocaman öpücükler...:)))

pelin dedi ki...

sağol nugicim :) doğum işi kısmet işi..arin iri olmasa beklerdim ama bana da yazık :) bi de bayram benim son haftam olacaktı..öff neyse ne işte şekerim danayı bayrama yetiştirdim harçlık toplicam ben! :)