Sayfalar

4 Ocak 2016 Pazartesi

2016'ya giriş

ay bilogcan yaşlılar gibi konuşcam ama bak yeni yıl dedik dedik 4 günü geçti bile!

yeniyıla evde beyim ve çocuumla girdim. güzel ve mutlu ve umutlu ve gerçekten pozitif girdim. o akşam gerçekten mutlu olduğumu hissettim ki uzun süredir böyle hissetmiyordum.

arinço kıyak geçti 21.30da uyudu. hemen çilingir sofrasını kurduk koccayla, yiye içe karşıladık yeniyılı. saat 12de sarıldık birbirimize ve şükrettim o an hala sarılınca kalplerimiz gümbürdüyor diye. 2015 o kadar zorlu geçti ki evliliğimiz açısından o yüzden artık çok kıymetli sarılmalarımız bizim. sonra da arin kuşumuzun odasına koştuk. o fark etmedi ama biz 12de onu öptük kokladık, onun adına güzel dualar ettik, dilekler diledik, onu çok sevdiğimizi fısıldadık kulağına.

iyi ki geldin 2016, benim umut etmeye ihtiyacım varmış, senin de güzel olmanı umut ediyorum....

tekrar iyi seneler hepinize! öptüm! :)

14 yorum:

Unknown dedi ki...

o zaman bizede hep böyle sevgiyle saglıkla kalın demek düşüyor :) arinçoyu da kokluyorum

nugili hayat dedi ki...

Bizim için de 2015 çok zor geçti özellikle bebek doğduktan sonra eşimin annesinin korukledigi bazı olaylar yüzünden. Hala tam olarak düzelmesi hislerim eşime karşı ve bu çok acı. Bakalım bizi neler bekliyor. Sizin için çok ama çok sevindim. Allah bozmasin

nugili hayat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pelin dedi ki...

teşekkürler sevda :) amin hepimiz inşallah..

nugi oluyor öyle. bebek çok sarsıyor evliliği ve sanki bu bir sırmış gibi kimse bundan bahsetmiyor. ilginç. belki bunun hakkında bir yazı yazmalıyım(Z). ben de evde sürekli üçümüzden başka biri olmasından sıkılıyorum mesela, gündüz bile olsa geceye kalmasa bile..

CEREN dedi ki...

2016'da ve bundan sonraki yıllarda kalpleriniz hep böyle gümbürdesin o zaman, sevgiler..

nugili hayat dedi ki...

Bencede bir yazı yazmalisin.herkesin evliliğinde bir fırtına oluyor gerçekten. Bizde çozeriz umarım.

nugili hayat dedi ki...

Bencede bir yazı yazmalisin.herkesin evliliğinde bir fırtına oluyor gerçekten. Bizde çozeriz umarım.

Unknown dedi ki...

Yeni yılda da herşey gönlünüzce geçer inşallah. Yorumlardan okuduğum, bebeğin evliliği sarsması ile ilgili yazıyı ben de rica ediyorum sizden. Yeni bebek niyetine giren bir aile olarak, biraz korktum açıkçası. Ama kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı ne ise.
Bu arada yeni keşfettim bloğunuzu ve hemen takibe aldım. İlginizi çekerse benim de şirin bir bloğum var beklerim.
Sevgiler.

Ogrenen Anne dedi ki...

Küçük çocuğu olup da evliliği zorlanmayan var mı? ;)
Mutlu yıllar Pelin'cim, umarım yeni yıl gecesinin enerjisi tüm bir sene sürer ve güzel bir sene olur!

pelin dedi ki...

merhaba istanbul hanımefendisi :) yazmak istiyorum ama bu blog çevrem tarafından ne kadar keşfedildi bilmiyorum :) kimseyi kırıp dökmemeye çalışarak yazmayı deneyeceğim. korkmayın ama lütfen, evet oluyor çünkü iki kişiyken birden ne kadar gennniiiiiş bir aile olduğunuzu anlıyorsunuz :) ama bebek sahibi olmak var ya cennete girmek gibi bişi..Allah hayırlısını nasip etsin.

cerencim inşallah hepimizi için on numara beş yıldız bir yıl olur :)

nugi hallolur herşey hallolmazsa da olduğu kadar be güzelim. destek istediğin an ben buralardayım, çenem düşük olabilir ama güzel dinlerim :)

ya yorumların altına cevapla nasıl yapılıyor bilen varsa el atıversin beeaa :)

nugili hayat dedi ki...

Çok tatlısın pelin iyi ki varsin

EQ dedi ki...

Valla duygulandirdin beni be Pelin'cim... gözlerim dolu dolu oldu okurken yazini. Ne güzel olmus yilbasiniz, ne güzel böyle umutlu olman, mutlu hissetmen. Insallah daim olur. Evliliklerde böyle inisli cikisli dönemler illaki olur, hem de herkesin. Allah hic birzaman ciddi anlamda bozmasin huzurunuzu ve mutlulugunuzu.

Öpüyorum seni.

Ayse

pelin dedi ki...

inşallah ayşecim. kimsenin ağzının tadı bozulmasın :)

neslice tarifler dedi ki...

Yaz vallahi Pelin. Yaz da biz de altına imzamızı çakalım. (Yazıya değil de yorumlara yorum yazmış gibi oldum ama 2016 süper geçecek bak gör. İyi seneler..)