Sayfalar

22 Aralık 2015 Salı

defolup gider misin lütfen 2015?

geçen sene 31 aralık günü şirkete geldiğimde şirketten çok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettiğini öğrenmiştim. apar topar cenazeye gittik. ağır bir hava, zaten buz gibi. o ağır havayla karşıladım yeni yılı. sanırım yeni yıla nasıl girersen öyle geçer dedikleri şey doğru, boktan bir yıl oldu 2015.

düşünüyorum da 2015'de şu oldu çok mutlu oldum dediğim bir an yok. hatta baya baya hatırlamıyorum koca senede neler olmuş?! hafızamda bile kalmaya kaydadeğer bir şey olmamış demek ki...

dün de bir bebeciğin melek olduğunu öğrendim, içim yandı. Allah annesine, ailesine sabır versin, nur içinde uyusun.

hadi artık git 2015. ben bu sene yılbaşında yeni yılı değil, senin gidişini kutluyor olacağım. yeni gelen yıl, gideni aratmasın aman diyeyim.

2016'dan hiç bir beklentim yok. Allah sevdiklerimi yanımda tutsun yeter. oğluma canıma uzun ömür versin, sağlık versin, mutluluk versin yeter. geri kalan hallolur, elimiz ayağımız tutuyor çok şükür.

sene sonuna kadar bir daha yazamazsam eğer, senin de yeni yılın kutlu olsun bilogcan. bunu okuyan her kim varsa şu an, 2016 o kadar güzel bir yıl olsun ki, seneye bu günlerde "vay be ne harika bir yıldı!" diyelim. inşallah....

2 yorum:

Gülşah önen dedi ki...

aminnn inşallah cnm hepimiz için güzel bir yıl olsun inşallah

nugili hayat dedi ki...

Amin inşallah :)