Sayfalar

21 Eylül 2012 Cuma

1 sene geçti..



evlilik nasıl bişimiş artık daha rahat ahkam kesebilirim sanırım, ne de olsa yıllandık. :)

lunaparktaymış gibi..o tehlikeli oyuncaklar varya hani önce uzun uzun bakarsınız "hiii binsem mi acaba?!" dersiniz ve sonunda adrenalin sizi yener ve binersiniz..işte evlilik de böyle bişi sanırım..önce uzun uzun düşünülüyor, "evlensem mi? doğru insan mı?" , ve sonra aşk kazanıyor..

ilk kararı alıyorsunuz ve birileri düğmeye basıyor..roller coaster'dasınız! herşey başdöndürücü şekilde hızlı, zaman zaman gerilimli, arada bir tehlikeli!

düğün günü hooop iniveriyorsunuz roller coaster'dan..yeryüzü ayağınızın altından kaymıyor, nasıl bir güven, ohh misss :) başınız hala dönüyor ama koluna girebileceğiniz biri var artık hayatınızda :)

ilk bir yılsa neye benziyor biliyor musunuz? çarpışan otolara! kontrolsüzce gidiyorsunuz, sağa sola çarparak, birbirinize çarparak..kovalayarak, kaçarak..tüm olanlara kahkahalarla gülerek :) olduğu gibi kabullenerek..çokca severek..alışarak..ama bam güm sağa sola çarparak..

birinci yıl bitti..3 ay geçti bile üzerinden..hala o bam güm çarpmaların sersemliğini üzerimizden atmaya çalışıyoruz..şu an lunaparkımızda hangi oyuncaktayız bilemiyorum?! böyle biraz daha sakin dingin bir oyuncağa bindik sanırım..atlı karınca olabilir mesela..rahatlatıcı bir müzik fonda..at arabamız var..renkli, ışıklı..güvenli..hala yoluna girmeyen şeyler yok mu? var! olsun sağa sola çarpmalar bitti, sakince halledilir onlar da..

sanırım 3. senemizde dönen salıncaklarda olmak istiyorum..bir baş dönmesi, mide bulantısı sarsın beni, olmaz mı? ;)

Hiç yorum yok: